KEINUMA YRITYKSENÄ

MISTÄ ARKI KEINUMAAN TASAPAINOISESTI -SLOGAN TULEE?

Keinuma Oy:n logo

Arki keinumaan tasapainoisesti

Heidi keinulaudalla istumassa

Keinuman nimi on itse asiassa aviomieheni keksimä ja Keinumasta piti alun perin, jo useampi vuosi ennen nykyisen Keinuman syntymistä, tulla ihan toisenlainen yritys. Ihastuin tuolloin Keinuma-nimeen ja kun silloinen idea jäi toteutumatta, päätin, että jos minusta joskus vielä tulee yrittäjä, pidän tämän nimen mielessäni.

Nykyistä yritysideaa pohtiessani keksin sloganin ja Keinuman tavoitteen arki keinumaan tasapainoisesti. Keinumassa haluan auttaa sinua tavoittelemaan tasapainoisempaa elämää ja arkea. Eikä tämä tavoite ole vieras itsellenikään, sillä itselläni on omakohtaisia kokemuksia siitä, kun arjen ja elämän tasapaino on ollut hukassa. Voimavarojen ehtyminen työuupumuksen vuoksi on pakottanut minut hakemaan ratkaisuja tasapainon palauttamiseksi – ja ylläpitämiseksi.


Tasapainoa pohtiessani mieleeni tuli vertauskuva keinulaudasta. Oletko joskus keinunut keinulaudalla? Keinulaudalla keinumisessahan on tärkeää, että laudan molemmissa päissä on tasapuolisesti painoa. Jos toisessa päässä on kovin paljon enemmän painoa kuin toisessa, painavampi pää pysyy maassa ja kevyempi ilmassa. Tällöin keinujat joutuvat ponnistelemaan, eikä keinu siltikään keinu tasapainoisesti. Kun taas keinulaudan päissä painot ovat tasapainossa, on sillä keinuminen helppoa ja hauskaa.


Tämä keinulautavertauskuva pätee elämässä ja arjessa moneen asiaan. Silloin, kun asiat arjessa ovat tasapainossa, elo ja olo tuntuvat hyvältä. Tasapainoista tilannetta voi kuitenkin olla vaikea tiedostaa ja usein tasapainoista elämää ja arkea oppii arvostamaan vasta, kun esimerkiksi jokin kriisi järkyttää tasapainoa eikä elämän keinulauta olekaan enää tasapainossa. 


Kerran saavutettu tasapaino ei myöskään ole pysyvä olotila, vaan joudumme koko ajan tekemään töitä tasapainon eteen. Elämän tapahtumat ja sattumukset haastavat tasapainoamme ja vaativat meiltä sopeutumista ja mukautumista. Tasapainon kokemus ylipäänsä on hyvin yksilöllistä ja eri ihmisille tasapainoinen arki näyttäytyykin aivan eri tavoin kuin jollekin toiselle. 


Keinuuko sinun elämäsi keinulauta tasapainoisesti vai onko jollakin elämäsi osa-alueella keinulauta jumissa? Onko esimerkiksi kotiisi kertynyt tavaraa, jolle ei ole enää tarvetta? Aiheuttavatko ylimääräiset tavarat sotkua, kaaosta tai turhaa työtä? Ovatko tärkeät paperisi epäjärjestyksessä tai hukassa? Onko arkesi automaattiohjauksella päivästä toiseen suoriutumista? Onko palautuminen arjen haasteista, stressistä ja kiireestä jäänyt liian vähälle huomiolle? Ovatko miellyttävät tunnetilat harvassa ja hankalat tunteet liiankin tuttuja? Onko stressistä muodostunut hyvinvointiasi uhkaava tekijä? Onko unelmointi, haaveilu ja elämän merkityksellisyys hukkunut arjen kiireisiin? Ovatko itsellesi tärkeät asiat jääneet muiden asioiden jalkoihin? Jos vastasit näistä joihinkin myöntävästi ja tässä oli jotakin tuttua, ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään voisinko auttaa sinua laittamaan arkesi keinumaan tasapainoisesti. 


Ammattijärjestäjänä autan sinua järjestämään kotisi ja arkesi selkeäksi ja tasapainoiseksi. Mindfulness tunnetaitovalmentajana autan sinua löytämään tietoisen läsnäolon voiman. Tulevana Life Coachina autan sinua löytämään unelmia ja tavoitteita sekä luomaan toimintasuunnitelman niiden tavoittamiseksi.


Tervetuloa siis keinumaan kanssani!

Terveisin, Heidi

MAKSUTON ELÄMÄN TASAPAINON KARTOITUS

Varaa maksuton elämän tasapainon kartoitus

LUE LISÄÄ MAKSUTTOMASTA ELÄMÄN TASAPAINON KARTOITUKSESTA ALLA OLEVASTA LINKISTÄ:

Keinuman tavoitteena on laittaa arki keinumaan tasapainoisesti ammattijärjestäjän palveluiden, mindfulness-pohjaisen hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennuksen sekä Life Coach - ratkaisukeskeisen valmennuksen avulla.

KEINUMAN SYDÄN

Keinuman toiminta-ajatus

Keinuma tarjoaa hyvinvoivan ja sujuvan arjen palveluita yksilöille ja yhteisöille.

Keinuman tavoite

Tavoitteenani on laittaa ”arki keinumaan tasapainoisesti” eli etsiä yhdessä asiakkaan kanssa toimivia ratkaisuja arjen parantamiseksi.

Keinuman visio

Unelmanani on saada työskennellä kokonaisvaltaisesti hyvinvoivan ja tasapainoisen arjen tukijana.

Keinuman palvelut

Ammattijärjestäjän palvelut

Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennus

Life Coaching – ratkaisukeskeinen valmennus

 

Lisäksi tarjoan arkea helpottavia etäassaripalveluita pienyrittäjille (sähköpostituki, oikolukeminen, WordPress-kotisivut ym. tapauskohtaisesti sovitut palvelut).

KEINUMAN ARVOMAAILMA

Keinuman arvo: Luottamus

Ihmisten välisen yhteistyön ja toiminnan peruslähtökohtana Keinumassa on molemminpuolinen luottamus.

Keinuman arvo: aitous

Keinuma haluaa olla aito, inhimillinen ja helposti lähestyttävä rinnallakulkija arjen ylä- ja alamäissä.

Keinuman arvo: myötätuntoisuus

Keinuman ydinarvo on myötätuntoisuus itseä ja muita kohtaan. Lempeällä asennoitumisella iloa arkeen.

Keinuman arvo: asiakaslähtöisyys

Keinuman toiminnan lähtökohtana on asiakkaiden yksilöllisyyden huomioiminen ja se edellyttää asiakkaaseen tutustumista ja hänen tarpeidensa tunnistamista ja huomioimista.

Keinuman arvo: joustavuus

Keinuma pyrkii olemaan joustava ja asiakkaiden tarpeisiin mukautuva yritys, sillä asiakkaiden tarpeet muodostavat yrityksen perustan.

Keinuman arvo: hyvinvointi

Keinuman toiminnan keskiössä on sekä asiakkaiden hyvinvoinnin tukeminen että yrittäjän omasta (työ)hyvinvoinnista huolehtiminen.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top