Life coach - ratkaisukeskeinen valmennus

Tavoitteita, toimintasuunnitelmia ja askelia eteenpäin

Haluatko muutosta elämääsi?

Opiskelen tällä hetkellä LCF Life Coachiksi Valmentamossa. Loppuvuodesta 2023 aloitan tekemään lopputyötäni, johon tarvitsen vapaaehtoisia asiakkaita. Haluaisitko sinä olla yksi heistä?

 

Voit hyödyntää valmennusta esimerkiksi kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, saadaksesi mukavamman työn tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

 

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat. Valmennuksessa kohtaamme yleensä 1-4 viikon välein. Ne voivat tapahtua kasvotusten Jyväskylässä tai etänä Zoomin välityksellä.

 

Tarjoan sinulle valmennuksen opiskelijahintaan. Valmennus edellyttää sitoutumista 4 kertaan ja sähköisen palautteen antamista. Palautteen antaminen kestää noin 10 minuuttia.

 

Valmennus maksaa 240 € / neljä 60 minuutin valmennuskertaa.

 

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

 

Ilmoittaudu mukaan! Lähetä minulle viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Vain kuusi nopeinta mahtuu mukaan.

 

Onko sinulla olemassa oleva ryhmä, joka kaipaisi valmennusta?

Kyseessä voi olla vaikka työyhteisö, ystäväporukka, harrastusryhmä tai joku muu ryhmä. Valmennus voi liittyä esimerkiksi (työ)hyvinvointiin, ryhmäytymiseen, tavoitteiden kirkastamiseen, toimintasuunnitelman luomiseen, vuorovaikutukseen, ajanhallintaan, motivaatioon, elämänhallintaan, itsetuntoon, luovuuteen, tunteisiin, unelmaelämään, uskomuksiin, stressinhallintaan tai johonkin muuhun teille ajankohtaiseen teemaan.


Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro minkälaisesta ryhmästä on kyse ja minkälaista valmennusta kaipaisit ryhmällesi. Mietitään yhdessä sopisiko ryhmäsi minulle harjoitusvalmennettavaksi.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top