LUENNOT

Luennoin mielelläni ammattijärjestäjän työnkuvaan liittyvistä aiheista. Tällä sivulla kerron tarjolla olevista valmiista luentopaketeista. Kysy tarjous yhteisöllesi räätälöidystä luennosta!

AMMATTIJÄRJESTÄJÄLTÄ TUKEA ITSENÄISEEN ASUMISEEN

Oletko varautunut vanhuuden mukanaan tuomiin asumisen haasteisiin? Oletko miettinyt tai jopa jo tehnyt muutoksia kodissasi tai asumisesi suhteen vanhuuden varalta? Aiheuttavatko kodin tavaramäärät haasteita esimerkiksi esteettömyyden ja turvallisuuden näkökulmasta? Tai estävätkö ne miettimästä muuttamista helpompaan asumismuotoon? Miten ammattijärjestäjä voi auttaa itsenäisen asumisen tukemisessa, omannäköisen elämän vahvistamisessa ja arjen sujumisen ja kodin viihtyisyyden parantamisessa?

 

Muun muassa näitä asioita nostan esille ikääntyville suunnatussa luennossa. Luennon kesto keskusteluineen on noin 1,5 tuntia (kesto räätälöitävissä tilaisuuden mukaan).

 

Käyn luennoimassa aiheesta erilaisille ikääntyvien yhteisöille, kuten yhdistyksille. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja suunnitellaan teidän yhteisöllenne sopiva luentopaketti.

 

Lue lisää kirjoittamastani blogikirjoituksesta alla olevan linkin kautta:

Luento: ammattijärjestäjältä tukea itsenäiseen asumiseen

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top