Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennus

MINDFULNESSIN AVULLA LÄSNÄOLOA, HYVINVOINTIA JA TASAPAINOA ARKEEN

Yksilövalmennus

Mindfulness-pohjaisessa hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennuksessa perehdytään mindfulnessiin ja sen keinoihin vähentää stressiä, tukea hyvinvointia, lisätä voimavaroja sekä kehittää tunnetaitoja. Valmennuksesta saat tietoa ja työkaluja oman hyvinvointisi parantamiseen harjoitusten, keskustelujen ja oivallusten kautta. Yksilövalmennus räätälöidään aina sinun tarpeidesi mukaan. 

Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennus yksilöille
Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitojen ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus

Keinuman ryhmävalmennus kestää yhteensä 5 viikkoa ja se sisältää alkuinfon, neljä kahden tunnin valmennuskertaa ja päätöstapahtuman.  Valmennuskertojen aikana tutustutaan mindfulnessiin, stressiin, tunteisiin ja myötätuntoon.

Hyvinvointi-illat

Keinuma järjestää hyvinvointi-iltoja erilaisten teemojen ympärille. 


Mindfulnessia arkeen -hyvinvointi-illassa pääset tutustumaan matalalla kynnyksellä mindfulnessiin yhden illan aikana.

Hyvinvointi-illat
Keinuma Oy:n logo

Yksityistilaisuudet

Luennoin, valmennan ja ohjaan harjoituksia mindfulnessin, hyvinvoinnin ja tunnetaitojen aiheista myös työyhteisöille ja muille ryhmille. Miltä kuulostaisi vaikkapa viikoittainen vapaaehtoinen mindfulnesspysäkki henkilöstöllesi?


Ota yhteyttä, jutellaan toiveistanne ja teen teille tarjouksen!

VASTAUKSIA USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN

Mindfulness on hyväksyvää, tietoista läsnäoloa. Se on kykyä elää tässä hetkessä takertumatta menneisiin tai olla murehtimatta tulevaisuutta. Mindfulness ohjaa pysähtymään, olemaan ja tarkkailemaan asioita lempeydellä ja arvostelematta. Sen avulla lisäät tietoisuuttasi tunteista, ajatuksista ja kehon tuntemuksista ja tuet kehomieliyhteyttäsi. Opit myös hyväksymään ja sallimaan asioita sekä päästämään irti ja hellittämään.

 

Mindfulness auttaa sinua irtautumaan autopilotilla toimimisesta. Sen avulla voit kääntää huomiosi elämän myönteisiin puoliin ja vähentää siten keskittymistä arjen kiireisiin, huoliin ja stressiin. Mindfulness auttaa stressinhallinnassa ja palautumisessa sekä lisää itsetuntemustasi.

Mindfulness tunnetaitovalmentajana olen käynyt 25 op laajuisen mindfulness tunnetaitovalmentaja -koulutuksen, joka on sisältänyt muun muassa oman mindfulnessharjoitteluprosessin lisäksi mindfulnessin, tunnetaitojen ja valmentavan työotteen opiskelua.

Mindfulness tunnetaitovalmentajana hyödynnän myös aiempaa koulutus-, työelämä- ja elämänkokemustani. Varhaiskasvatuksen opettajana ja kolmen pojan äitinä lapsiperheen arki on tullut tutuksi. Työuupumuksen kokemus ja siitä toipuminen on ollut minulle todella opettavainen kokemus, josta en luopuisi, vaikka se aikanaan tekikin kovin kipeää. 

Mindfulness tunnetaitovalmentajana haluan auttaa asiakkaitani tulemaan tietoiseksi omista mahdollisuuksistaan vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa. Haluan jakaa osaamistani ja kokemuksiani mindfulnessista stressinhallinnan työkaluna. Varhaiskasvatuksen opettajana olen huomannut, kuinka tärkeää lapsille on opettaa tunne- ja läsnäolotaitoja. Mutta kuinka aikuiset voisivat opettaa niitä lapsille, jos omissakin taidoissa on kehittämisen varaa? Mindfulness tunnetaitovalmentajana haluan auttaa asiakkaitani kehittämään omia tunne- ja läsnäolotaitojaan, jotta he voivat halutessaan välittää taitoja myös nuoremmille sukupolville.

Mindfulness-pohjaisessa hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennuksessa perehdytään mindfulnessiin ja sen keinoihin vähentää stressiä, tukea hyvinvointia, lisätä voimavaroja sekä kehittää tunnetaitoja. Teoriatiedon lisäksi saat työkaluja oman hyvinvointisi parantamiseen harjoitusten, keskustelujen ja oivallusten kautta. Valmennuksessa keskustellaan mindfulnessiin liittyvistä aiheista ja tehdään mindfulnessharjoituksia yhdessä ja myös yksin kotiharjoitteluna ohjauskertojen välillä. Tarjoan valmennusta sekä yksilöille että ryhmille.

Valmennus sopii sinulle, jos

  • haluat tutustua mindfulnessiin
  • haluat lisätä itsetuntemustasi
  • haluat kasvattaa tietoisuuttasi ja olla paremmin läsnä tässä hetkessä
  • haluat kehittää omia tunnetaitojasi
  • haluat löytää keinoja stressinhallintaan tai
  • haluat ehkäistä uupumusta

Tarjoan valmennuksia sekä yksilöille että ryhmille. Yksilövalmennuksen sisältö ja aikataulu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Ryhmävalmennuksessa on ennalta sovittu runko. Lisäksi Keinuma järjestää hyvinvointi-iltoja näiden teemojen ympäriltä.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top