RYHMÄVALMENNUS

Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitovalmennus ryhmille

MITÄ KEINUMAN 5 VIIKON RYHMÄVALMENNUS SISÄLTÄÄ JA MITEN SE ETENEE?

Mindfulness-pohjainen hyvinvointi- ja tunnetaitojen ryhmävalmennus

Keinuman ryhmävalmennus kestää yhteensä 5 viikkoa ja se käynnistyy 60 minuutin alkuinfolla, jonka aikana tutustumme toisiimme ja tarkastelemme valmennuksen sisältöjä ja toteutustapaa. Varsinaisia kahden tunnin pituisia valmennuskertoja on neljä. Valmennuskertojen aiheita ovat mindfulness, stressi, tunteet ja myötätunto. Valmennus päättyy 60 minuutin päätöstapahtumaan, jonka aikana kokoamme yhteen valmennuksen annin.

 

Keinuman ryhmävalmennus sisältää alustuksen aiheeseen, keskustelua ja kokemusten vaihtoa, harjoituksia ja kotiharjoittelua. Ryhmävalmennuksen etuna on ryhmäläisten keskinäinen vertaistuki ja yhteiset keskustelut.

 

Ryhmävalmennus sopii sinulle, joka haluat tutustua yhdessä muiden kanssa mindfulnessiin ja sen mahdollisuuksiin tukea hyvinvointiasi. Haluat mahdollisesti jakaa kokemuksiasi osana ryhmää, kuulla toisten kokemuksista ja saada tukea ja tsemppausta omalta ryhmältäsi. Lue asiakaspalautteet ryhmävalmennuksesta sivun alaosasta.

 

Käy lukemassa myös valmennuksesta kirjoittamani blogiteksti alla olevan linkin kautta:

ASIAKASPALAUTTEITA RYHMÄVALMENNUKSESTA

"Oli mielenkiintoista kuulla mitä kaikkea mindfulness pitää sisällään. Ajattelen siitä nyt ihan eri tavalla kuin aiemmin.”

”Nyt jotenkin konkretisoitui, mihin kaikkeen tunteet tosiaan vaikuttavat."

”Tein harjoituksia kertojen väleissä ja oli ihana huomata, minkä avun olen niistä saanut. Minun on ollut vaikea rauhoittua ja pysähtyä ja näiden harjoitteiden avulla onnistun siinä myös hektisen arjen keskellä.”

"Ohjaustyylisi on ihana ja lempeys kuuluu äänestäsi!"

”Tämä oli minun oma irtiottoni arjesta, josta nautin!"

”Ohjaus oli kaikkia ryhmän jäseniä kunnioittavaa ja tasapuolista, ammattitaitoista.”

RYHMÄVALMENNUKSEN SEURAAVAT TOTEUTUKSET EIVÄT OLE VIELÄ TIEDOSSA
KAIKKI KEINUMAN TAPAHTUMAT LÖYDÄT TAPAHTUMAKALENTERISTA

RYHMÄVALMENNUKSET TILAUKSESTA

Järjestän ryhmävalmennuksia myös tilauksesta, joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluaisit minut valmentamaan esimerkiksi ystäväporukkaasi tai työyhteisöäsi!


Ryhmävalmennuksen kesto, sisältö ja toteutustapa on mahdollista räätälöidä osallistujien tarpeiden mukaan. Keinuman tiloissa Vapaudenkadulla Jyväskylässä onnistuu valmennukset pienille ryhmille (max. 8 henkilöä),  mutta valmennukset onnistuvat myös teidän omissa tiloissanne. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä valmennus ryhmällesi!

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko kysyä jotain? Vastaan mielelläni kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Scroll to Top